fbpx

Alertă de călătorie în Orientul Mijlociu: Anunțul Ministerului moldovean de Externe

Având în vedere situația de insecuritate din Orientul Mijlociu generată de războiul din Israel, Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetățenilor Republicii Moldova care se află sau planifică să călătorească în regiune, în special în țări ca Liban, Siria, Iran și Iordania, să exercite prudență sporită.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Se recomandă informarea constantă, din surse locale, în legătură cu situația de securitate și conformarea atentă la indicațiile forțelor de ordine.

Totodată, cetățenii Republicii Moldova care se află pe teritoriul și au necesitatea de a fi consultați pe probleme consulare, sunt îndemnați să contacteze Ambasada Republicii Moldova în Republica Turcia: ankara@mfa.gov.md; https://turcia.mfa.gov.md; +905416872104, în regim 24/7.

Centrul de Apel al MAE: telefon 0 80 090 990 – gratuit de la telefonul fix din orice localitate a Republicii Moldova sau +373 22 23 20 02.

Operatorii Centrului au program de luni până vineri între orele 08.00 – 17.00 (ora Republicii Moldova). În afara programului cu publicul, persoanele interesate pot expedia un mesaj: prin email la call.center@mfa.gov.md sau pe pagina de Facebook a Centrului de Apel și pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Moldova.

Articole asemănătoare

Back to top button