fbpx

A violat o femeie de 71 de ani și a furat o lanternă. Un tânăr din Edineț își va petrece următorii 13 ani în pușcărie

Procuratura raionului Edineț a obținut în instanța de judecată condamnarea unui tânăr de 22 de ani pentru un termen de 13 ani de pușcărie. Acesta a comis în 30 de minute un viol, jaf și tâlhărie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În noaptea din 2 iulie 2019, bărbatul a pătruns în locuința unei femei de 71 de ani din raionul Edineț. Acesta avea în mână un cuțit și i-a cerut stăpânei să se dezbrace. Bătrâna a refuzat, însă el a i-a scos hainele forțat și a întreținut cu victima un raport sexual.

Imediat ce a violat femeia, individul a apucat-o de păr, i-a pus cuțitul la gât și i-a cerut bani. Bătrâna i-a comunicat că nu are mijloace financiare, iar tânărul a părăsit locuința. În aceeași noapte, făptașul a pătruns în gospodăria altei bătrâne de 62 de ani. Chiar dacă a fost văzut de către proprietară, acesta i-a luat o lanternă, prețul căreia se estimează la 50 de lei și un aparat de ras de 10 lei, apoi a bruscat-o și a plecat.

Instanța de judecată a analizat probele procurorului și l-a declarat vinovat pe inculpat. Procuratura menționează că faptele ilegale au fost comise de individ la mai puțin de un an de la eliberarea din pușcărie.

Articole asemănătoare

Back to top button