fbpx

A fost chemat la pus cartofi, dar s-a ales cu o plagă de cuțit. Victima și-ar fi ucis agresorul cu o scândură

Un bărbat a fost rănit cu un cuțit după ce un consătean l-a chemat să îi pună cartofi în grădină. Ulterior, individul și-ar fi ucis agresorul, lovindu-l cu o scândură în regiunea capului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În detaliu, pe 21 aprilie, la ora 19:51, Poliția a fost alertată că la domiciliul său a fost depistat cadavrul unui bărbat de 53 de ani dintr-o localitate din raionul Ștefan Vodă.  La fața locului s-a stabilit că persoana a fost ucisă la amiază, traumele fiind aplicate de un localnic de 38 de ani.

Medicul legist a stabilit că moartea a survenit drept urmare a unei traume cranio-cerebrale deschise, ne-a comunicat Olesea Gherman, ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Ștefan Vodă. În urma audierii persoanei bănuite, aceasta a declarat că miercuri dimineața a fost chemat la plantat cartofii de către persoana decedată.

După ce au finalizat, cei doi, împreună cu alți consăteni, s-au așezat la masă și au servit o sticlă de trei litri cu vin. Ulterior, între bărbați s-ar fi iscat o ceartă.

Persoana decedată ar fi numit suspectul necenzurat, apoi l-ar fi rănit în regiunea cotului cu un cuțit. Din spusele bănuitului, intenționând să se apere, acesta a luat de jos un obiect din lemn și i-a aplicat câteva lovituri în regiunea capului proprietarului locuinței, l-a lăsat inconștient și a plecat acasă.

Pe cazul dat a fost pornită cauza penală. Suspectul își recunoaște fapta și este reținut.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button