fbpx

Zborurile Air Moldova vor fi operate de trei companii aeriene internaţionale. Care sunt acestea

Compania aeriană „Air Moldova” a anunțat că zborurile companiei vor fi operate de alte trei companii aeriene internaţionale. Este vorba despre SkyUp Airlines, ETF Airways, ALK Airlines.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Partenerii și prietenii noștri, la datorie pe Aeroportul Internațional Chișinău, pregătiți pentru a opera zborurile companiei Air Moldova. SkyUp Airlines, ETF Airways, ALK airlines”, notează compania într-un mesaj pe Telegram.

SkyUp Airlines este un operator aerian low-cost din Ucraina. Principalele destinații sunt Orientul Apropiat, Africa de Nord, Europa de Est și de cea de Sud.

ETF Airways este o companie aeriană croată care efectuează zboruri charter și operațiuni ACMI.

ALK Airlines, încorporată legal ca Air Lubo, este o companie aeriană charter de pasageri din Bulgaria, cu sediul central în Sofia.

Dorina Recean a afirmat joi, 16 martie, că Air Moldova se confruntă cu dificultăți financiare, iar compania nu-și poate onora obligațiile de plată față de furnizori.  Şeful Executivului afirmă că Șor vinovat de situaţia precară s-ar face Ilan Şor.

Referitor la compania Wizz Air, care, începând cu 14 martie, și-a suspendat toate zborurile din și spre Chișinău, premierul Dorin Recean a declarat că autoritățile trebuie să asigure securitatea aeriană a R. Moldova pentru ca astfel de cazuri să nu se mai întâmple.

Articole asemănătoare

Back to top button