fbpx

WhatsApp devine semnificativ mai util, peste noapte: Ce poți să faci acum și înainte era imposibil

Avantajul WhatsApp în fața concurenței ține de actualizări constante, modificări de funcționalitate, o serie de opțiuni suplimentare care îți fac viața mai ușoară într-o varietate foarte mare de circumstanțe. Mai mult decât atât, te ajută indiferent de platforma pe care îl folosești.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cea mai nouă versiune beta de WhatsApp pentru desktop reușește să se apropie și mai mult de cea de mobil, din prisma funcționalității puse la dispoziția utilizatorilor. Pași mici în această direcție se fac deja de ceva timp, dar de această dată, vizează partea de apeluri audio, un detaliu care nu părea neapărat o prioritate pentru creatorii versiunii web/desktop, scrie Playtech.

Ce se schimbă în WhatsApp pentru web și desktop

Cea mai nouă variantă de WhatsApp Beta pentru desktopuri cu Windows, de acum înainte, include o secțiune dedicată pentru istoricul apelurilor în format audio. Posibilitatea de a efectua și recepționa apeluri este de mult timp pe laptop, dar până acum, nu exista niciun mecanism prin care să vezi ultimele apeluri și să inițiezi rapid altele noi cu aceleași persoane. Nu puteai vedea cu cine ai vorbit.

Secțiunea intitulată sugestiv WhatsApp Calls (Apeluri) se ascunde în spatele unui buton dedicat în partea dreaptă a ecranului, după cum se poate vedea în captura de ecran de mai sus. Acea secțiune era complet absentă în celelalte versiuni ale aplicației. Acum, pe lângă istoricul de apeluri, integrează butoane dedicate pentru Settings sau Setări și pentru profilul de utilizator, în stânga jos.

În orice caz, versiunea beta de WhatsApp care îți pune la dispoziție un istoric al apelurilor are numărul 2.2246.4.0. Din păcate, cel puțin momental, apelurile nu pare să fie sincronizate în timp real între dispozitivele pe care folosești același cont, laptop sau mobil. Cel mai probabil, acest minus va fi remediat odată cu introducerea acelorași opțiuni în iterația finală de WhatsApp, cea care poate fi experimentată și instalată de către toți utilizatorii.

Articole asemănătoare

Back to top button