fbpx

Vrei să vinzi ușor apartamentul sau casa? Vezi trei sfaturi eficiente

Vânzarea unui apartament sau a unei case poate fi un proces deloc ușor, mai ales pentru că există o ofertă mare pe piață, iar fiecare agenție imobiliară utilizează o strategie specifică pentru a face anunțurile cât mai atractive.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Dacă ești în situația în care vrei să vinzi o casă sau un apartament la preț avantajos, atunci acest material oferit de rețeaua RE/MAX ți se potrivește. Iată trei reguli eficiente care te vor ajută să-ți muți anunțul în categoria case de vânzare mult mai în față.

Fă o curățenie generală și o micro reparație

În topul preferințelor clienților în materie de apartamente de vânzare sunt anunțurile care vin însoțite cu imagini atractive, deoarece cam 70% din decizia de achiziționare se bazează exclusiv pe ceea ce vedem. Dacă apartamentul e într-un bloc nou, lucrurile sunt relativ ușoare. Dacă avem de a face cu o locuință „la mâna a doua”, atunci un pas eficient ar fi să faci o curățenie generală și o reparație cosmetică.

Nu este neapărat nevoie să schimbi uși sau să înlocuiești mobilierul, doar să-l aduci la o condiție mai bună. De exemplu, poți apela la o companie de cleaning care ar debarasa spațiile, ar face curat și ar împrospăta toate suprafețele. Poți înlocui feroneria și mânerele, să repari tot ce e defectat și ar afecta calitatea vieții viitorilor proprietari. Aceste mici investiții îți asigură dreptul de a cere un preț mai bun la final.

Apelează la o agenție imobiliară

Este cu mult mai ușor să îți pui locuința de vânzare prin intermediul unei agenții imobiliare. În primul rând, acest lucru îți asigură că bunul tău va ajunge într-o bază de date și că vor apărea mai mulți clienți dispuși să vadă apartamentul sau casa. Agentul imobiliar îți creează o strategie de promovare și alege canalele unde să plaseze anunțul tău, ceea ce iese mult mai organic decât ai face-o singur.

Asigură-te că ai toate documentele în ordine

Una dintre problemele de bază ale multor persoane care scot de vânzare case sau apartamente e că își dau seama, uneori prea târziu, că nu au toate documentele de proprietate sau că de facto sunt co-proprietari.

Poți să soliciți un extras cadastral de la organele competente și să verifici statutul bunului imobiliar, astfel încât să-l vinzi fără probleme.

Dacă ai decis să vinzi un apartament sau o casă, te așteptăm la unul din birourile RE/MAX, lider mondial în imobiliare, unde îți oferim consultații și toate procedurile necesare pentru o tranzacție reușită.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button