fbpx

Vrei să petreci un an de studii în SUA și să înveți despre cultura americană? Programul FLEX îți oferă posibilitatea de a traversa oceanul

Vrei să petreci un an de studii în SUA și să înveți despre cultura americană? Programul FLEX îți oferă posibilitatea de a traversa oceanul.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Programul FLEX-The Future Leaders Exchange oferă posibilitatea tinerilor cu vârsta cuprinsă între 15 și 17 ani să învețe despre cultura americană, să locuiască împreună cu o familie nativă și să frecventeze un liceu, toate acestea absolut gratuit.

Pentru a fi selectat ca beneficiar al programului, orice doritor trebuie să treacă printr-o serie de probe. Coordonatorii FLEX nu sunt în căutarea unor persoane care cunosc la perfecție gramatica limbii engleze, ci a celor care posedă capacități de adaptare într-un mediu complet diferit și de socializare cu oamenii din jur.

FLEX nu face discriminări bazate pe abilități fizice sau handicap. Atâta timp cât un solicitant îndeplinește criteriile de vârstă, clasă și cetățenie, acesta poate aplica la program. Familiile Host pot găzdui solicitanții cu o gamă largă de dizabilități, iar materialele de testare corespunzătoare sunt disponibile în formate variate.

Pentru testarea FLEX de anul acesta, participanții trebuie să își facă studiile în clasele VIII – XII, să fie născuți între 15 februarie 2002 și 15 iulie 2005 și să fie cetățeni al țării în care se va petrece testarea.

Toți participanții au ocazia să înțeleagă mai bine alte culturi, să-și sporească abilitățile și stima de sine, să dobândească noi competențe lingvistice și să-și extindă oportunitățile de cariere. Doritorii pot afla mai multe informații aici.

Articole asemănătoare

Back to top button