fbpx

Vlad Plahotniuc îl felicită pe Ambros, dar păstrează intriga: „Zilele următoare, Fundația Edelweiss îți va oferi premiul promis”

Vlad Plahotniuc l-a felicitat pe fotbalistul Vladimir Ambros, dar și pe întreaga națională, pentru golul marcat aseară. Democratul a menționat că pentru orice echipă este un motiv de mândrie să aducă mingea în poarta campioanei mondiale.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În același timp, Plahotniuc a scris, într-o postare pe pagina oficială de Facebook, că Fundația Edelweiss îi va înmâna cadoul promis fotbalistului, dar nu a specificat despre ce este vorba.

„Felicitări, Vladimir Ambros, pentru reușita de aseară! Un gol marcat în poarta campioanei mondiale e un motiv de mândrie pentru orice fotbalist. Zilele următoare, Fundația Edelweiss îi va oferi premiul promis pentru această reușită. Felicitări întregii echipe a Moldovei, care a luptat până în ultimul moment. Mult succes pe mai departe!”, a declarat Vlad Plahotniuc.

Amintim că ieri politicianul a spus că „fiecare jucător moldovean, care va marca gol în poarta francezilor, va beneficia de un premiu consistent din partea Fundației”.

Articole asemănătoare

Back to top button