fbpx

Vlad Plahotniuc promite premii fiecărui fotbalist moldovean care va marca, în această seară, în poarta francezilor

Cu câteva ore înainte de meciul dintre selecționata Moldovei și cea a campioanei mondiale la fotbal – Franța, liderul PDM, Vlad Plahotniuc, a decis să-i motiveze o dată în plus pe jucătorii noștri. Politicianul a promis câte un premiu jucătorilor care vor marca în poarta francezilor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Ȋmpreună cu Fundația Edelweiss suntem alături de echipa națională de fotbal a Republicii Moldova, în meciul din această seară cu Franța. Fiecare jucător moldovean, care va marca gol în poarta francezilor, va beneficia de un premiu consistent din partea Fundației noastre. Ȋncurajăm sportul, ȋncurajăm performanța, ȋncurajăm reușitele! Succes, Moldova!”, a scris Vlad Plahotniuc într-o postare pe pagina sa oficială de Facebook.

Meciul din preliminariile cupei europene la fotbal, EURO 2020, dintre tricolori și cocoșii galici se va disputa în această seară, cu începere de la 21:45. Partida va fi transmisă în direct de postul de televiziune Prime.

Meciul Moldova-Franța va conta pentru prima etapă a fazei grupelor de calificare pentru Campionatul European din 2020. Din Grupa H mai fac parte reprezentativele Albaniei, Andorrei, Islandei și Turciei.

Articole asemănătoare

Back to top button