fbpx

Vlad Filat explică de ce a invitat-o pe Marcela Paladi în PLDM: „Știu ce înseamnă să simți că viața nu mai are sens”

„Știu din experiență proprie cum este să trăiești senzația că ai pierdut totul și să simți că viața nu mai are sens.” Așa și-a explicat liderul Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), Vlad Filat, invitația pe care i-a făcut-o Marcelei Paladi, de a participa în alegeri alături de PLDM.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Astfel de oameni sunt cei care pot schimba cu adevărat lucrurile în țara noastră. Vreau să-i mulțumesc că a acceptat propunerea de a se implica în schimbarea pe care o dorim cu toții și pentru curajul pe care-l arată. Întotdeauna am crezut că un lider adevărat trebuie să identifice oameni cu potențial, să le ofere susținere și să îi încurajeze să își realizeze proiectele în beneficiul societății”, a scris Vlad Filat pe o rețea de socializare.

Menționăm că în aceiași zi, Marcela Paladi, tânăra care și-a pierdut ambele picioare în accidentul de pe Viaduct, a anunțat că va candida la funcţia de consilier în Consiliul Municipal Chişinău (CMC) pe lista Partidului Liberal Democrat din Moldova.

Tânăra a precizat că s-a alăturat Partidului Liberal Democrat acum câţiva ani, fiind reprezentant activ în rândul tinerilor PLDM.

Articole asemănătoare

Back to top button