fbpx

Vieți spulberate pe șosea. Doi tineri din Rezina au decedat în urma unui accident de motocicletă

Două persoane au decedat într-un grav accident rutier în raionul Rezina. Acesta a avut loc noaptea trecută în satul Țahnăuți, cu implicarea unei motociclete.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit poliției, tânărul care conducea motocicleta nu deținea permis de conducere, iar anterior a mai fost sancționat.

Preliminar s-a stabilit că acesta avea 22 de ani iar aflându-se la ghidonul unei motociclete de model Alpha și  având ca pasageră o tânără de 26 de ani, nu a ținut cont de drumul acoperit cu prundiș și ca rezultat s-a tamponat în bordura de pe marginea carosabilului, ulterior fiind proiectat într-un pilon electric și un gard din beton.

În urma impactului, ambele persoane au decedat la fața locului până la sosirea ambulanței.

Potrivit oamenilor legii, în luna mai, conducătorul aceleiași motociclete a fost sancționat pentru încălcarea Regulamentului circulației rutiere, cu reținerea unității de transport la parcarea specială, însă asta nu l-a oprit să urce din nou pe motocicletă.

De la începutul anului, pe teritoriul țării, s-au produs 118 accidente cu implicarea motocicletelor, în urma cărora 9 persoane au decedat, iar 110 au suferit diverse traumatisme.

Articole asemănătoare

Back to top button