fbpx

video | Zeci de transportatori protestează în PMAN. Reacția lui Spînu

Asociația Transportatorilor a organizat un nou protest în centrul capitalei, în PMAN. Aceștia nu sunt de acord cu unele modificări ale Codului Transporturilor Rutiere.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Este vorba în primul rând despre eliminarea limitelor de oră atât la nivel de transport internațional cât și pentru cursele naționale.

Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, a venit cu o reacție la protestul acestora. Potrivit lui, dezacordul transportatorilor ține doar de „minciuni și scuzații aiurea”.

„Am urmărit atent mesajele transmise de câțiva transportatori care în perioada lui plahotniuc și-au subjugat transportul rutier prin frauda la obținerea autorizațiilor și modificări de legislație care să le convină. Pe lângă multe minciuni și acuzații aiurea nu am auzit nimic despre modul în care ei vor să schimbe situația spre bine din transportul rutier de pasageri,” a scris acesta pe canalul său de Telegram.

Ministrul menționează că transportatorii care au ieșit la protest azi au o singură propunere, să rămână totul pe vechi, ceea ce, potrivit lui, este imposibil.

Sursa video: agora.md

Articole asemănătoare

Back to top button