fbpx

video | „Vom juca un rol decisiv”. Platforma DA s-a lansat în campania electorală

„Vom juca un rol decisiv”. Este una dintre declarațiile care au răsunat la evenimentul de lansare a Platformei DA în campania electorală pentru alegerile parlamentare din 11 iulie curent. Membrii formațiunii se arată convinși că partidul va accede în următoarea legislatură.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Republica Moldova va fi o țară în care vrei să trăiești. Eu am un vis născut inclusiv prin votul oamenilor la protestul din 3 mai 2015. Un vis în care suntem cu toții liberi, fericiți, asigurați și mândri de țara noastră”, a spus Andrei Năstase.

În cadrul evenimentului de lansare, Platforma DA a rulat un material video în care se laudă cu realizările din ultimii ani formațiunii.

Comisia Electorală Centrală (CEC) a înregistrat, în cadrul ședinței de luni, partidul Platforma Demnitate și Adevăr (DA) în calitate de concurent electoral pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie.

În capul listei este liderul formațiunii, Andrei Năstase, urmat de vicepreședintele Parlamentului, Alexandru Slusari, și de deputatul Igor Munteanu. Pe locurile 4-7 se află alți deputați – Dinu Plîngău, Inga Grigoriu, Liviu Vovc și Maria Ciobanu. Ion Terguță se află pe poziția a opta, deputata Stela Macari – pe locul nouă, iar Iana Stanțieru închide lista primilor zece candidați.

Până la acest momennt, au fost înregistrați nouă concurenți electorali. Termenul limită pentru depunerea actelor este 11 iunie curent.

Articole asemănătoare

Back to top button