fbpx

video | „Voi lansa o cursă de avion Chișinău-SUA”. Ce propune moldovenilor candidata Partidului ȘOR, Rodica Rusu?

Candidata Partidului Politic ȘOR pe circumscripția uninominală 51 (SUA, Canada), Rodica Rusu, promite moldovenilor o cursă avia directă, care ar face legătura dintre Republica Moldova și America de Nord.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În cadrul unui briefing, Rodica Rusu a prezentat principalele viziuni ale platformei sale electorale, punând accent pe problema celor din diasporă, și anume a moldovenilor din SUA.

„Eu vin cu un program concret și nu cu promisiuni utopice. Vin cu un șir de acțiuni menite să aducă schimbări pentru oameni astăzi și nu în viitorul îndepărtat”, a menționat candidata Partidului ȘOR.

Tânăra politiciană a remarcat că peste 100.000 de moldoveni locuiesc în SUA și Canada și nu au o cale directă de a ajunge acasă. Astfel, activând în domeniul aviației, aceasta a declarat că a studiat problema și a constatat că pentru lansarea acestei curse este nevoie atât de modificarea legislației pentru a o armoniza cu cea americană, cât și pentru asigurarea condițiilor tehnice la Aeroportul Internațional Chișinău.

Rodica Rusu spune că nu-și dorește să devină politiciană, ci doar să lucreze pentru dezvoltarea țării și sporirea nivelului de viață al oamenilor. Ea a anunțat că se va deplasa zilele următoare în SUA, unde va discuta cu oamenii despre principalele probleme cu care se confruntă, iar, în baza acestor discuții, își va extinde programul electoral.

La aceeași conferință, Rodica Rusu și-a chemat concurenții electorali „la o luptă politică onestă”, încurajându-i să dea dovadă de maturitate politică.

Articole asemănătoare

Back to top button