fbpx

video | Victoria Lungu, despre violența în familie și sarcinile pierdute: „Însărcinată și cu Valeria în brațe am fost dată afară”

„Divorțul după o căsnicie toxică înseamnă începutul” – spune Victoria Lungu, cântăreața care a fost victima violenței în familie. Într-un interviu pentru Dorin Galben, artista a vorbit despre momentele dificile care i-au marcat viața.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Victoria a relatat despre faptul că a fost înșelată de mai multe ori, însă a reușit să pună capăt relației abia după ce a fost lovită.

„Eu eram admirată de multă lume și evident că un bărbat gelos nu e chiar cel mai potrivit. Eram un cuplu foarte frumos, am fost un exemplu, dar a durat puțin, s-au început unele certuri de la faptul că am fost înșelată. Și… o dată, de două, de trei, de patru ori… eu am tăcut, pentru că o vecină îmi spunea că o să-i treacă umblatul ăsta. Și așa am început să conviețuiesc cu el. Dacă iubești, ierți, de ce să dau un bărbat bun altei femei?! O singură dată l-am prins cu cineva acasă.

Eu l-am părăsit atunci când a început să ridice mâna la mine. Nu vreau să vorbesc urât despre el, pentru că l-am iubit și poate, în sufletul meu, încă îl mai iubesc, e un om care m-a învățat multe lucruri… Atunci când tu depinzi de soțul tău… ajungi să fii nimeni, iar când am văzut că mama mă susține, am zis că vreau să divorțez”, a povestit Victoria Lungu.

Cântăreața a mai făcut dezvăluiri despre momentul în care a fost nevoită să renunțe la copilul său, dar și despre sarcinile pierdute.

„Violența s-a manifestat grav… eram însărcinată în a șasea lună și cu Valeria în brațe. Am fost dată afară, am dormit în ploaie, am stat două luni la o prietenă, după am mers și am făcut avort pentru că mi-era frică… am văzut cum îmi pune copilul în borcan… Dacă aveam curajul pe care îl am acum creșteam și doi copii, și trei singură.

Am mai pierdut o sarcină în a treia lună, când – într-o ceartă cu cineva – am fost lovită cu piciorul în burtă. După, imediat am rămas din nou însărcinată, deși era contraindicat. Am leșinat și copilul a murit la două luni”, a mai mărturisit artista.

Vezi de la 30:30.

Articole asemănătoare

Back to top button