fbpx

video | Victoria Beckham, întâmplare penibilă, în direct. Prin ce a trecut vedeta

Nici vedetele internaționale nu scapă de momente penibile! Inclusiv Victoria Beckham (48 de ani) a trecut prin clipe jenante, în timp ce se afla într-o emisiune TV. „Îți poți imagina că acest lucru a fost posibil în zilele noastre!?‟, a spus vedeta, amintindu-și de acel episod.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Victoria Beckham este cunoscută pentru obsesia sa de a avea un trup perfect. Chiar și înainte să rămână însărcinată cu primul său copil, Brooklyn, în 1998, vedeta apela la diferite strategii pentru a fi în formă. Soțul său, David, spunea că Victoria „mănâncă același lucru de 25 de ani‟, respectiv pește la grătar cu legume la abur. „Aproape niciodată nu comandă altceva‟, mărturisea Beckham, într-un podcast.

Victoria, forțată să se cântărească la televizor

Pentru că toată lumea îi știe obsesia de a avea un trup fără cusur, vedeta a forțată să se cântărească în direct. Într-un interviu pentru „Vogue Australia‟, Victoria și-a amintit că greutatea ei a fost subiectul unei emisiuni britanice, prezentată de Chris Evans, un moment foarte penibil pentru ea.

„Slăbisem mult după sarcina cu Brooklyn. I se întâmplase și mamei mele. Acest lucru nu însemna că aveam o tulburare de alimentație. M-a pus să stau pe cântar‟, a spus ea. Victoria și-ar fi dorit ca totul să fie o glumă, însă nu a fost: „Îți poți imagina că acest lucru a fost posibil în zilele noastre?‟, a adăugat ea, citată de clickpentrufemei.ro.

Ce greutate a arătat acul cântarului

În acel interviu, Evans a întrebat-o pe vedetă despre rutina ei de sport post-partum. „Sunt foarte leneșă. Nu mă duc la sală sau în altă parte să fac sport‟, a spus ea. Ulterior, moderatorul emisiunii a scos cântarul din spatele biroului său pentru a-i verifica kilogramele vedetei: „Este oribil‟, a continuat Victoria.

În acel moment, acul cântarului a arătat greutatea de 50 de kilograme: „50 de kilograme, nu-i rău deloc, nu?‟, a glumit Evans.

Privește aici întregul moment!

Articole asemănătoare

Back to top button