fbpx

video | Usatîi revine în politică: Fostul primar de Bălți anunță un restart al Partidului Nostru

Renato Usatîi anunță un restart al formațiunii „Partidul Nostru”. O declarație în acest sens a fost făcută pe 19 ianuarie, când după mai bine de un an, fostul primar al municipiului Bălți a ieșit într-o conferință de presă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Eu cred că le-am dat mai mult decât suficient timp pentru cei care ne guvernează astăzi. Și am dat timp opoziției pentru a-și demonstra capacitățile”, a declarat Usatîi.

Renato Usatîi anunță un restart al formațiunii „Partidul Nostru”.

„Voi merge în fiecare localitate în fiecare sat oraș municipiu pentru a revizui unele structuri existente ale partidului și a crea structuri în localitățile unde ele n-au existat. De urgență trebuie să pregătim Partidul Nostru pentru congres”, a mai spus fostul primar de Bălți.

În context, Usatîi a făcut apel către președintele R. Moldova să se așeze la masa de dialog cu forțele politice sănătoase, pentru acrea un guvern anti-criză.

„Fac apel către Maia Sandu să se așeze la masă cu toate forțele politice sănătoase, deoarece sunt mai multe partide în care am cunoscut mai mulți specialiști, unii la PSRM, unii la fostul PDM, la Platforma DA. Dacă azi nu vor fi luate decizii de urgență și nu va fi creat un guvern anticriză pentru a salva R. Moldova, noi vom fi nevoiți să ajungem la alegeri parlamentare anticipate, care cred că vor avea loc înainte de localele din 2023”, a adăugat Usatîi.

Pe 9 septembrie 2022, Renato Usatîi a îndemnat oamenii care doresc să se implice în „refacerea Partidului Nostru” să îl contacteze.

Amintim că, în iulie 2021, Renato Usatîi anunța că demisionează din funcția de primar al municipiului Bălți.

Anunțul a fost făcut de politician în timpul unei conferințe de presă, după ce Usatîi s-a arătat dezamăgit de rezultatele alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie.

Menționăm că Blocul electoral „Renato Usatîi” a acumulat puțin peste 4% din voturile alegătorilor. Formațiunea s-a clasat abia pe locul trei în municipiul Bălți, după PAS și BECS.

Articole asemănătoare

Back to top button