fbpx

video | Usatîi îi oferă un buchet din „kuliok” lui Dodon și afirmă că Moscova intenționează să-l facă pe Ceban liderul PSRM

Liderul Partidului Nostru, Rento Usatîi, afirmă că Moscova intenționează să îl înlăture pe Igor Dodon de la conducerea PSRM. Potrivit politicianului, funcția de președinte al partidului urmează să fie preluată de primarul capitalei, Ion Ceban.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Primarul de Bălți susține că în Rusia deja „se face gălăgie”. Aceasta a declarat în cadrul unei emisiuni difuzate la TV8 că, în cazul în care planul nu va reuși, va fi format un nou partid.

„La Moscova acum e gălăgie serioasă. Îi vor propune lui Ion Ceban să preia conducerea PSRM. Dacă Dodon nu îl va asculta pe Vanea (n. red. Ion Ceban), vor crea un partid nou. Se începe o epocă nouă”, a menționat politicianul.

În același timp, Usatîi a pregătit și o surpriză pentru președintele în exercițiu. Acesta a anunțat în direct că îi oferă lui Igor Dodon un buchet în formă de „kuliok”.

„Îmi pare rău că nu am patentat kuliokul. Cred că acum aveam să export mai mult decât fructele moldoveneși, și în UE, și în Federația Rusă”, a glumit Usatîi.

Deși ZUGO a solicitat purtătoarei de cuvânt a PSRM, Irina Astahova, să ofere reacție, însă deocamdată nu a primit un răspuns. Revenim cu actualizări imediat ce obținem replica socialiștilor.
Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button