fbpx

video | Usatîi a dat buzna la o întâlnire electorală a lui Dodon. După altercații, candidatul PN a fost scos cu forța din sală

Candidatul Partidului Nostru la alegerile prezidențiale, Renato Usatîi, a dat buzna la o întâlnire a contracandidatului său, Igor Dodon. Evenimentul s-a organizat duminică, 25 octombrie, la Fălești. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La intrare, primarul de Bălți a explicat că a mers acolo pentru a-l invita pe actualul șef al statului la dezbateri, Dodon, însă, i-a refuzat invitația și i-a făcut semn să iasă din sala unde se aflau mai mulți localnici.

Dacă susținătorii care erau cu Usatîi scandau „jos Dodon”, cei din partea contracandidatului cereau concurentului PN să iasă afară.

„Rog ca toți să fie liniștiți pentru că toți locuim într-o țară. Alegerile se vor termina, iar noi trebuie să trăim mai departe în pace. Să lăsăm provocările și să organizăm întrevederea care a fost planificată”, a declarat Dodon.

Peste un timp, după ce Usatîi a încercat să ajungă la scenă, fiind ținut de paza președintelui, Igor Dodon a părăsit sala. Ulterior, și candidatul PN a fost scos cu forța din sală.

Amintim că alegerile prezidențiale vor fi organizate pe 1 noiembrie curent, iar pentru funcția de președinte/ă vor lupta opt candidați.

În campania electorală, Dodon a anunțat că nu va participa la nicio dezbaterele electorală, iar Maia Sandu a menționat că doar cu el va accepta să participe.

Articole asemănătoare

Back to top button