fbpx

După Igor Dodon, și Maia Sandu anunță că nu va participa la dezbateri electorale. Cu o singură excepție, însă

Candidata Maia Sandu afirmă că nu va participa la dezbaterile electorale pentru alegerile prezidențiale de pe 1 noiembrie. Cu o singură excepție, însă: dacă la dezbateri va veni și candidatul Igor Dodon. Potrivit liderei PAS, Igor Dodon este singurul oponent cu care vrea să se lupte în actuala campanie prezidențială.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Declarații în acest sens au fost făcute luni și marți în cadrul a două emisiuni – Cutia Neagră de la TV8 și Puterea a Patra de la N4.

„Eu vin la dezbateri cu Igor Dodon și îl aștept în această săptămână. Este singurul adversar în această campanie”, a declarat Maia Sandu.

„În această campanie avem sarcina să-l alungăm pe Igor Dodon de la putere, pentru că el este capul sistemului mafiot care își bate joc de acest pământ și de oamenii din țara noastră”, a spus fosta șefă a Guvernului.

„Nu-i ignor pe ceilalți candidați, însă imaginați-vă un lucru: sunt ziariști, sunt televizuni care, după dezbatere, vor rupe din context anumite fraze pentru a manipula și a dezbina electoratul de centru-dreapta. Noi nu ne dorim dezbinare. Oamenii vor ca noi să unim, nu să dezbinăm electoratul. În această campanie Igor Dodon este adversarul și o să merg la dezbateri cu Igor Dodon”, a adăugat ea.

Amintim că anterior Igor Dodon a declarat că nu va participa la nicio dezbatere electorală pentru primul tur al scrutinului prezidențial. Acesta însă a evitat să spună dacă își va păstra abordarea în cazul în care ca ajunge în cel de-al doilea tur al alegerilor.

Articole asemănătoare

Back to top button