fbpx

După Igor Dodon, și Maia Sandu anunță că nu va participa la dezbateri electorale. Cu o singură excepție, însă

Candidata Maia Sandu afirmă că nu va participa la dezbaterile electorale pentru alegerile prezidențiale de pe 1 noiembrie. Cu o singură excepție, însă: dacă la dezbateri va veni și candidatul Igor Dodon. Potrivit liderei PAS, Igor Dodon este singurul oponent cu care vrea să se lupte în actuala campanie prezidențială.

Declarații în acest sens au fost făcute luni și marți în cadrul a două emisiuni – Cutia Neagră de la TV8 și Puterea a Patra de la N4.

„Eu vin la dezbateri cu Igor Dodon și îl aștept în această săptămână. Este singurul adversar în această campanie”, a declarat Maia Sandu.

„În această campanie avem sarcina să-l alungăm pe Igor Dodon de la putere, pentru că el este capul sistemului mafiot care își bate joc de acest pământ și de oamenii din țara noastră”, a spus fosta șefă a Guvernului.

„Nu-i ignor pe ceilalți candidați, însă imaginați-vă un lucru: sunt ziariști, sunt televizuni care, după dezbatere, vor rupe din context anumite fraze pentru a manipula și a dezbina electoratul de centru-dreapta. Noi nu ne dorim dezbinare. Oamenii vor ca noi să unim, nu să dezbinăm electoratul. În această campanie Igor Dodon este adversarul și o să merg la dezbateri cu Igor Dodon”, a adăugat ea.

Amintim că anterior Igor Dodon a declarat că nu va participa la nicio dezbatere electorală pentru primul tur al scrutinului prezidențial. Acesta însă a evitat să spună dacă își va păstra abordarea în cazul în care ca ajunge în cel de-al doilea tur al alegerilor.

Articole asemănătoare

Back to top button