fbpx

video | Urmărire ca în filme pe străzile capitalei. Patru adolescenți au fugit minute în șir de echipajele poliției cu o mașină răpită

Patru minori au fost reținuți de inspectorii de patrulare, după ce au fost surprinși plimbându-se pe străzile capitalei cu un automobil răpit.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Oamenii legii au fost alertați noaptea trecută, în jurul orei 02:00, despre faptul că a fost răpit un autovehicul de model Opel Kadett de pe strada Trandafirilor din sectorul Botanica al capitalei. Polițiștii de patrulare au intervenit operativ și, în scurt timp, la intersecția străzilor Ion Creangă și Alba Iulia, mașina căutată a fost depistată în trafic.

La solicitarea oamenilor legii de a stopa unitatea de transport, persoana aflată la volan a accelerat intenționat și și-a continuat deplasarea. Timp de 25 de minute, mai multe echipaje de patrulare au fost implicate pe diferite tronsoane de drum pentru a opri mijlocul de transport și a preveni un eventual accident rutier.

Într-un final, mașina a fost stopată forțat în satul Revaca din Sângera. În momentul reținerii și documentării s-a constatat că la volanul automobilului se afla un minor de 17 ani, care avea ca pasageri alți trei minori, doi băieți și o fată.

Aceștia au recunoscut că au răpit unitatea de transport din apropierea unui centru comercial din capitală, pentru a se plimba. Adolescenții au mai declarat că nu s-au conformat cerințelor polițiștilor de patrulare de teama că sunt minori și nu dețin permis de conducere.

Articole asemănătoare

Back to top button