fbpx

video | Unul dintre cele mai așteptate filme ale Netflix a primit opt nominalizări la Zmeura de Aur, inclusiv pentru „cel mai prost film”

„Blonde”, filmul biografic despre Marilyn Monroe, unul dintre cele mai așteptate titluri ale Netflix de anul trecut, a primit cele mai multe nominalizări la Razzie Awards (Zmeura de Aur), inclusiv la categoria „cel mai prost film”, transmite HotNews.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Blonde a primit o nominalizare în categoria „cel mai prost film”, două pentru „cel mai prost actor în rol secundar”, două nominalizări pentru „cele mai neinspirate cupluri de pe ecran”, precum şi pentru „cel mai prost remarke”, „cel mai prost regizor” şi „cel mai prost scenariu”.


Premiile Zmeura de Aur (Razzie Awards), ajunse la cea de-a 43-a ediţie, parodiază premiile Oscar şi „recompensează” cele mai neinspirate filme şi interpretări actoriceşti.

Critici acide pentru filmul biografic „Blonde” al Netflix

Andrew Dominik, regizorul Blonde şi Netflix au fost criticaţi dur de specialişti pentru portretizarea sexistă şi crudă a lui Marilyn Monroe, interpretată de Ana De Armas.

Criticul de film Manohla Dargis, de la New York Times, a scris:

„Având în vedere toate umilinţele şi grozăviile pe care le-a îndurat Marilyn Monroe în timpul celor 36 de ani de viaţă, este o uşurare că nu a trebuit să suporte şi vulgarităţile din ‘Blonde’, cea mai recentă creaţie de divertisment care o exploatează”

În ceea ce-l privește pe Tom Hanks, el a fost nominalizat la categoria „cel mai prost actor” și pentru rolul lui Geppetto din Pinocchio, o producție lansată de Disney anul trecut, separată de filmul cu același nume al regizorului Guillermo del Toro care a fost lansat pe Netflix.

Articole asemănătoare

Back to top button