fbpx

video | Unul ar fi urmărit, iar altul – furat. Doi tineri, bănuiți că ar fi sustras obiecte în valoare de peste 186.000 de lei din mai multe automobile

Polițiștii din capitală au reținut doi bărbați cu vârstele de 39 și respectiv 62 de ani. Ei sunt bănuiți de comiterea unor furturi din automobile prin metoda scanării sistemelor de alarmă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În cadrul acțiunilor de investigație, forțele de ordine au acumulat probe care ar demonstra implicarea celor doi în comiterea a cel puțin trei furturi din automobile, prejudiciul total fiind de 186.722 de lei. 

Totodată, oamenii legii au stabilit că activitatea bănuiților ar fi fost bine determinată. Aceștia ar fi comunicat prin intermediul telefonului mobil. Se presupune că în timp ce unul urmărea victima prin magazin, al doilea individ pătrundea în automobil și sustrăgea bunurile materiale. 

Conform Poliției, suspecții au pătruns în vehicule de marca Mercedes GLC, BMW 740 și Volvo S 90. Acțiunile lor au fost surprinse de camerele de supraveghere, iar în urma perchezițiilor efectuate la domiciliile bărbaților au fost depistate și ridicate bunurile care ar fi fost sustrase din unitățile de transport.

Actualmente, bănuiții sunt plasați în arest pentru un termen de 30 de zile. Aceștia sunt cercetați penal pentru furt și riscă până la patru ani de pușcărie.

Articole asemănătoare

Back to top button