fbpx

video | Un sportiv în scaun cu rotile ne îndeamnă să avem încredere în forțele proprii: Limitele sunt doar în mintea noastră!

Unul dintre protagoniștii campaniei „Cooltivăm Sănătatea” este Ilie Ștefîrță – un tânăr în scaun cu rotile, care a câștigat mai multe competiții sportive și care, prin exemplul său, demonstrează, atât persoanelor cu nevoi speciale, cât și tuturor celorlalți, că absolut totul este posibil și că limitele sunt doar în mintea noastră.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ilie își îndeamnă semenii să-și realizeze visurile și să creadă în forțele proprii. La fiecare maraton, prin exemplul său, tânărul motivează circa 20-30.000 de persoane.

„Una din dorințele din copilărie a fost să practic sportul și fac asta de la 11-12 ani. Limitele se depășesc de fiecare dată când vii la start. Asta e, asta tot e o depășire. Vreau medalia olimpică la ciclism și spre asta tind. Sper în 2020 să ajung. Mergem înainte pentru că merită!”, spune Ilie Ștefîrță.

#COOLtivămSănătatea este o campanie susținută și de UNICEF Moldova, Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii Moldova. La inițiativa „Youth Klinic Moldova”, aceasta are menirea de a oferi suport, de a preveni anumite situații problematice și de a găsi soluții pentru problemele de sănătate fizică, dar și emoțională, a tinerilor din Republica Moldova.

Citește și: video | Emilian Crețu povestește printre lacrimi despre violența din familia sa: „Țin minte și acum imaginea unde mama era jos și țipa”

Articole asemănătoare

Back to top button