fbpx

video | Emilian Crețu povestește printre lacrimi despre violența din familia sa: „Țin minte și acum imaginea unde mama era jos și țipa”

În cadrul campaniei #COOLtivămSănătatea, actorul Emilian Crețu a făcut mai multe declarații în premieră despre violența care a suportat-o familia sa. Printre lacrimi, acesta a povestit clipele urâte prin care a trebuit să treacă din cauza tatălui său alcoolic.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Artistul și-a amintit cu tristețe cum, împreună cu fratele și mama, a fost bătut de mai multe ori de tatăl său, care venea acasă, mai mereu, în stare de ebrietate.

„Tata venise de la job. Începuse să o bată pe mama, și pe mine, și pe fratele meu. Țin minte și acum imaginea unde mama era jos la bucătărie, țipa. Țin minte replica ei: – Te rog. Eu mă înăduș. Nu vreau să mor chiar acum. Vreau să-mi cresc copiii mari”, a mărturisit acesta.

Emilian a povestit și despre alte evenimente care l-au marcat, fiind unele neplăcute pentru toată familia lui.

„Au fost și alte momente idioate, pe care acum prima dată le zic. Când tata venea acasă beat, noi trebuia să-i spălăm picioarele. Erau momente când mă întrebam dacă voi deveni și eu un bărbat de ăsta, atunci când voi crește. De aceea voiam să rămân mereu copil”, a mai spus el.

#COOLtivămSănătatea este o campanie susținută de UNICEF Moldova, Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii Moldova. La inițiativa „Youth Klinic”, aceasta are menirea de a oferi suport, de a preveni anumite situații problematice și de a găsi soluții pentru problemele de sănătate fizică, dar și emoțională, a tinerilor din Republica Moldova.

Articole asemănătoare

Back to top button