fbpx

video | Un pui de focă a speriat autoritățile din Africa de Sud după ce a atacat mai mulți oameni

Autorităţile sud-africane le-au cerut miercuri turiştilor să păstreze distanţa faţă de fauna marină, după ce un pui de focă i-a atacat pe înotătorii aflaţi în proximitatea unei plaje populare din Cape Town, informează AFP.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

National Sea Rescue Institute (NSRI) a anunţat că salvamarii de pe plaja Clifton au acordat îngrijiri medicale celor două persoane care au fost muşcate marţi de un pui de focă, scrie Digi24.

„Îi îndemnăm pe toţi înotătorii şi pe toţi conducătorii de caiace să se ţină la distanţă de foci şi să evite animalele marine”, a adăugat NSRI într-un comunicat.

O înregistrare video distribuită pe reţelele de socializare arată un pui de focă urmărind un copil în ape de mică adâncime. Animalul a încercat să îl muşte pe copil de un picior înainte ca doi bărbaţi să vină în ajutorul copilului, provocând în acelaşi timp fuga animalului.

Conform NSRI, incidente similare au avut loc pe plajele din aceeaşi regiune în ultimele luni, mai scrie AFP, potrivit Agerpres.

Plajele din Africa de Sud sunt foarte apreciate în această perioadă a anului, care corespunde verii din emisfera sudică.

Articole asemănătoare

Back to top button