fbpx

video | Un pensionar i-a făcut o declarație de dragoste Vioricăi Dăncilă: „Doamnă prim ministră, poate adormim în același timp”

Prim ministra României, Viorica Dăncilă, a fost surprinsă de o declarație de dragoste din partea unui pensionar. Bărbatul a mărturisit că se gândește la politiciană și că ar vrea să o atingă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pensionarul a mai spus că a vrut să îi aducă flori, dar soția nu i-a permis. Acesta nu a ezitat să o întrebe pe Dăncilă ce mai face și cum are grijă de sănătate, sperând că va primi un răspuns între patru ochi.

„Nu ştiu când o să vă mai văd. Aş vrea să rămân cu o promisiune din partea dumneavoastră. Vreau să vă ating şi să-mi întindeţi mâna. Îmi cer scuze că am făcut aceste paranteze, dar vă iubesc tare mult, şi adorm gândindu-mă la acei netrebnici care ne trag înapoi. Şi mă gândesc la dumneavoastră, poate adormim în acelaşi timp, doamna prim ministru. Dumneavoastră ce mai faceţi, cum sunteţi cu sănătatea: şi o să fiu onorat să îmi spuneţi între patru ochi”, a spus bărbatul, citat de presa română.

Prim-ministra, care se afla pe scenă, a coborât și a salutat admiratorul. Acesta, galant fiind, s-a așezat în genunchi în fața oficialei și i-a sărutat mâna.

 

Articole asemănătoare

Back to top button