fbpx

video | Un grup de polițiști susține Guvernul Sandu: „Mă uit în ochii tuturor și vă spun: Nu vă temeți”

Un grup de persoane din structurile de forță au ieșit în fața Parlamentului, declarând că susțin Guvernul Sandu, votat de PSRM și ACUM sâmbătă, 8 iunie 2019.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Printre cei care s-au arătat în fața presei acum câteva minute se numără și șeful Inspectoratului General al Poliției, ales de Guvernul ACUM-PSRM, Gheorghe Balan.

Aceștia au venit la chemarea ministrului de Interne ales, Andrei Năstase, pentru a face o declarație întru susținerea noului Executiv.

„Sunt surprins plăcut de curajul colegilor mei, care au venit la apelul lansat ieri de domnul Andrei Năstase, ministrul Afacerilor Interne”, a spus Balan.

Totodată, Anatol Macovei, șeful Direcției nr.6 a Inspectoratului Național de Investigație, a anunțat că, atât el, cât și colegii săi recunosc noul Guvern al Maiei Sandu și a făcut un apel către toți ofițerii să le urmeze exemplul.

„Mă uit în ochii tuturor și vă spun: Nu vă temeți. Eu știu că sunteți mulți, știu că sunteți demni față de jurământul pe care l-ați dat față de această țară, față de acești cetățeni”, a menționat Macovei.

Membrul fracțiunii ACUM, Plaforma DA, Chiril Moțpan, a îndemnat și ceilalți reprezentanți ai structurilor de forță să recunoască noul Executiv.

„De noi toți împreună depinde dacă acest proces va demara rapid sau anevoios. Vă îndemn să sprijiniți actualul guvern, să vă gândiți la familiile voastre și la voi înșivă”, a spus Chiril Moțpan.

De asemenea, Gheorghe Balan a mai adăugat că a primit mesaje din unele raioane, în mod deosebit din Anenii Noi, potrivit cărora grupuri de tineri sportivi se pregătesc să vină în capitală și a solicitat șefului adjunct al Inspectoratului General al Poliției Republica Moldova, Gheorghe Cavcaliuc, să verifice veridicitatea informației.

Articole asemănătoare

Back to top button