fbpx

video | Un copil povestește polițiștilor cum ar fi pătruns în mai multe automobile: „Am luat capsatorul și registratorul video”

Doi adolescenți de 13 și 14 ani, dar și un tânăr de 25 de ani, au fost reținuți de polițiștii din capitală. Indivizii ar fi pătruns în mai multe automobile și ar fi sustras bunurile proprietarilor. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În cadrul investigațiilor, oamenii legii au stabilit că tinerii ar fi fost implicați în cel puțin opt cazuri de furt pe parcursul lunii august. Șapte dintre acestea au fost comise din automobilele parcate în sectorul Ciocana, iar unul – din scara unui bloc.

Prejudiciul cauzat părților vătămate constituie circa 9500 de lei, iar acțiunile indivizilor au fost surprinse de camerele de supraveghere. Fiind audiați, suspecții și-au recunoscut fapta.

Aceștia sunt cercetați penal pentru furt, infracțiune care – conform legislației în vigoare – se pedepsește cu amendă în mărime de la 32.500 de lei până la 67.500 de lei, cel mult 240 de ore de muncă neremunerată în folosul comunității sau patru ani de pușcărie.

Articole asemănătoare

Back to top button