fbpx

video | Un activist civic a adus produse alimentare la sediul PAS. Care este motivul?

Activistul civic Vitalie Florea a adus astăzi mai multe produse alimentare la sediul PAS, în semn de protest. Astfel, vloggerul și-a exprimat nemulțumirea față de faptul că partidul condus de Maia Sandu a colectat bani de la cetățeni.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Maia Sandu trăiește din donații ale oamenilor cu suflet mare. Am adus ceapă, înainte de întâlnirea cu alegătorii o să vă ungeți pe sub ochi, niște usturoi pentru păstrarea distanței sociale… șervețele pentru a șterge sudoarea de atâta muncă pentru binele poporului, o sticlă de vin, ca să curgă promisiunile mai bine și mai vesel. Ce fel de campanie electorală fără macaroane?!”, a comentat Florea într-un video.

În context, vloggerul a făcut aluzie la faptul că PAS ar fi finanțat de Ilan Șor și Vlad Plahotniuc: „Din partea mea mai puțin, din partea Israelului mai mult”.

Vitalie Florea este un activist civic care critică politicienii și susține că unica diferență între ei constă doar în denumirile partidelor din care fac parte.

Menționăm că donațiile despre care menționează vloggerul, potrivit Partidului Acțiune și Solidaritate, merg către tipărirea materialelor informative, organizarea activităților în teritoriu, plata chiriei, transport și organizarea conferințelor de presă ale formațiunii. Astfel, PAS precizează că este un partid finanțat de cetățeni.

Articole asemănătoare

Back to top button