fbpx

video | Tauber susține că autoritățile ar pregăti o provocare militară în Transnistria: Guvernul: „Este un fals ce promovează frica în societate”

Vicepreședinta Partidului „Șor” a declarat că Maia Sandu și Dorin Recean ar pregăti o provocare militară în Transnistria.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Tauber a declarat că pe 17 aprilie „românii planifică să se îmbrace în uniforme ale poliției moldovenești și să organizeze o provocare în Transnistria. În România au fost trimise 10.000 de uniforme ale poliției naționale și ale armatei moldovenești.”

Anunțut, Tauber la făcut în cadrul unui briefing de presă, vineri, pe 24 martie.

Guvernul Recean a catalogat drept „un fals” declarațiile făcute de Marina Tauber

Purtătorul de cuvânt al premierului Dorin Recean a comentat anunțul făcut de Marina Tauber, menționând că Tauber încearcă să se acopere eșecul total al protestelor.

„Afirmațiile doamnei Tauber sunt false și fac parte dintr-un discurs constant de promovare a fricii și dezbinării în societate. Doamna Tauber încearcă să se acopere în fața finanțatorilor eșecul total al protestelor plătite. Instituțiile statului lucrează la prevenirea acestor provocări și țin situația sub control,” a menționat reprezentantul Guvernului.

 

Articole asemănătoare

Back to top button