fbpx

video | Svetlana Tihanovskaya vorbește cu lacrimi în ochi despre evenimentele din Belarus și plecarea sa: „Nici o viață nu costă ceea ce se întâmplă acum”

Svetlana Tihanovskaya a transmis un mesaj conaționalilor. Acesta a comunicat că decizia de a pleca din Belarus îi aparține exclusiv ei și că nu ar fi fost influențată.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Oponenta lui Lukașenko la alegerile prezidențiale de duminica trecută, 9 august, a menționat că era de părerea că lupta electorală a făcut-o mai puternică, însă își dă seama că a rămas o femeie slabă. Totodată, politiciana declară că mulți ar putea să o judece, dar nu dorește nimănui să se afle în situația ei.

„Aveți grijă de voi. Nici o viață nu costă ceea ce se întâmplă acum. Copiii sunt cel mai important lucru pe care îl avem în viață”, a spus Tihanovskaya.

Precizăm că, astăzi, presa din Belarus anunța că Svetlana Tihanovskya este de negăsit. Ulterior, autoritățile lituaniene au anunțat că aceasta se află pe teritoriul lor. Pe de altă parte, portalul tut.by anunță, cu referire la surse din echipa ei, că femeia ar fi fost scoasă din țară chiar de autorități, deoarece mai multe persoane din staff-ul său ar fi sechestrate.

Articole asemănătoare

Back to top button