fbpx

video | Stoianoglo, despre controalele la PA și PCCOCS: „Se verifică inclusiv averea lui Morari. Veți auzi multe lucruri interesante…”

Controalele dispuse la Procuratura Anticorupție (PA) și Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) au fost prelungite până pe 10 ianuarie, iar în paralel cu acestea este verificată și averea lui Viorel Morari. Anunțul a fost făcut astăzi de către Alexandr Stoianoglo după ședința Consiliului Superior al Procurorilor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit procurorului general, grupul de lucru însărcinat să desfășoare controlul activității celor două procuraturi specializate execută un volum mare de lucru, perioada investigată fiind de patru ani, motiv din care acestea încă n-au fost încheiate.

Întrebat despre ce s-a depistat, Stoianoglo a declarat că „veți auzi foarte multe lucruri interesante în activitatea procuraturilor noastre”. 

Șeful PG a spus că se verifică averea lui Viorel Morari, care a fost suspendat din funcția de șef al Procuraturii Anticorupție, iar de rezultatele verificărilor va depinde și revenirea procurorului-șef al PA în fotoliul său.

Alexandr Stoianoglo a precizat că, odată cu finalizarea controalelor, vor fi oferite mai multe detalii într-o conferință de presă.

Citiți și: video | Morari, ferm convins că va reveni luna viitoare la șefia Procuraturii Anticorupție după ce Stoianoglo l-a suspendat din funcție

Articole asemănătoare

Back to top button