fbpx

video | Șor, despre mandatul de arestare și darea în căutare pe numele său: Judecătorii și-au șters picioarele de justiție

După ce Curtea de Apel Cahul a emis ieri un mandat de arestare pe numele lui Ilan Șor, fiind dat și în căutare generală, politicianul a venit cu o reacție, într-un mesaj video, pentru Televiziunea Centrală.

„Ieri, judecătorii de la Curtea de Apel din Cahul și-au șters picioarele de justiție. Ceea ce a avut loc nu o pot numi altfel decât dezordine cinică. Din prima zi de când a venit la putere noua conducere am primit amenințări la adresa mea, a familiei și celor cu care lucrez. Amenințări de tot felul. Și fizică și juridică, de exemplu ceea ce a avut loc ieri. Acesta este și motivul pentru care nu mai apar în spațiu public. Pe mine mă amenință noua conducere, Dodon – Sandu. Sandu nu vrea ca eu să spun tot ceea ce știu, iar Dodon nu îmi dă voie să vorbesc, pentru că el știe că despre el eu cunosc foarte multe, atât cât nu știe nici familia lui. Toate aceste declarații foarte curând vor apărea”, a declarat Ilan Șor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button