fbpx

video | Socialiștii și democrații s-au așezat la masa de discuții: „Vrem să fim prieteni cu toată lumea”

Deputații din Partidul Socialiștilor din Moldova și cei din Partidul Democrat s-au întâlnit astăzi pentru a discuta despre posibilitatea formării unei majorități parlamentare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Deși au făcut declarații pentru presă, și unii, și alții au fost destul de scumpi la vorbă, menționând doar că subiectele pe care le-au abordat în cadrul discuției urmează a fi comunicate și colegilor de partid, astfel încât la amiază aceștia să ia o decizie comună, pe care o vor comunica și reprezentanților mass-media.

„Am avut o rundă de discuții cu cei din Partidul Democrat. Am ascultat toate propunerile lor, au fost destul de multe. Am luat act de aceste propuneri. Urmează să le comunicăm la ora 15:00 tuturor colegilor din Consiliul Republican și vom lua deciziile care se impun, ținând cont de informația de care dispunem”, a declarat Ion Ceban.

„Vrem să vă aducem la cunoștință că am desfășurat astăzi discuții cu reprezentanții Partidului Socialiștilor. Ca să fie clar din start – aceste discuții au drept scop crearea unei majorități parlamentare care să lucreze pentru cetățeni. Vreau să precizez – noi nu am discutat despre careva funcții. Considerăm că o astfel de abordare acum, când nu este clar care vor fi prioritățile de guvernare, este o abordare imorală. Noi le-am spus foarte clar că PDM are un singur obiectiv – de a forma majoritatea parlamentară și numirea unui Guvern care va avea la bază un program social, care va face viața oamenilor mai bună. Noi am discutat despre dorința Partidului Democrat ca guvernarea viitoare să continue acele bune proiecte care au fost începute”, a menționat Vladimir Cebotari.

Articole asemănătoare

Back to top button