fbpx

video | Și-ar fi transformat locuința în speluncă de droguri. Un tânăr din capitală, care avea permanent „oaspeți”, a ajuns în vizorul poliției

Un locuitor al capitalei în vârstă de 25 ani riscă să fie cercetat penal pentru consum de droguri și organizarea unei spelunci în propriul apartament de pe strada Paris din sectorul Buiucani. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Polițiștii au intrat în posesia unei informații, precum că în locuința respectivă se adună regulat mai mulți tineri. Deplasându-se la fața locului, oamenii legii au depistat în apartament trei bărbați și o femeie cu vârstele cuprinse între 25 și 30 de ani, care erau sub influența substanțelor psihotrope.

În cadrul cercetărilor la fața locului au fost depistate și ridicate un aparat confecționat artizanal și masă vegetală uscată de culoare gălbuie cu miros specific. Persoanele depistate în locuință au recunoscut că au consumat substanțe narcotice prin inhalare.

Probele depistate de către forțele de ordine au fost ridicate, sigilate şi expediate Centrului criminalistic şi expertize-judiciare al IGP. În dependenţă de rezultate, poliţiştii vor iniţia două cauze penale pentru circulaţia ilegală a drogurilor şi organizarea/întreţinerea unei spelunci pentru consumul drogurilor sau etnobotanicelor.

Conform legislaţiei penale în vigoare, suspectul şi complicii acestuia riscă să fie sancţionaţi cu amendă în mărime de la 27.500 de lei la 57.500 de lei sau cu închisoare de până la patru ani.

Articole asemănătoare

Back to top button