fbpx

video | Şi-a violat fosta noră, iar acum riscă zece ani de închisoare

Un moldovean de 51 de ani stabilit în Germania este bănuit că şi-ar fi violat fosta noră şi ar fi estorcat de la ea bani. În caz contrar, femeia era amenințată cu publicarea fotografiilor intime.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit oamenilor legii, cazul a avut loc în luna iulie a anului trecut, în oraşul german Oberhausen. Suspectul originar din raionul Donduşeni ar fi cerut de la victima de 30 de ani  2000 de euro, fiind insinuată o pretinsă datorie.

Mai mult, bănuitul i-a cerut tinerei să întrețină cu acesta un raport sexual, să-i transmită poze intime, asigurând-o că nu le va răspândi, iar în schimb acesta îi va ierta datoria.

Femeia a mers la el acasă şi i-a transmis 700 de euro, apoi a fost violată, scena fiind filmată pe ascuns. La sfârșitul anului 2022, victima a revenit în Republica Moldova și a sesizat polițiștii.

Bărbatul a fost reținut în data de 21 februarie în timp ce încerca să părăsească țara. De la el a fost ridicat obiectul infracțiunii – telefonul mobil. Suspectul a fost plasat în arest pentru 30 de zile. Dacă va fi găsit vinovat, acesta risca până la 10 ani de închisoare.

Articole asemănătoare

Back to top button