fbpx

video | Sergiu Sârbu face campanie pe realizările democraților în localitatea de baștină a Maiei Sandu

Investițiile de milioane făcute de Guvernul condus de PDM în satul de baștină al Maiei Sandu sunt motiv de campanie pentru democrați. Sergiu Sîrbu a enumerat proiectele realizate Executiv în satul Risipeni, raionul Fălești, iar printre acestea se numără drumuri noi, apeductul şi staţia de epurare date deja ȋn exploatare și căminul cultural ȋn renovare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Mai mult, democratul a făcut un filmuleț de pe drumul ce duce spre grădinița din localitate, ce a fost asfaltat în cadrul programului Drumuri Bune, pe care opoziția condusă de Maia Sandu și Andrei Năstase îl critică.

„Este un drum care nu a mai fost reparat din perioada sovietică. Iată că avem un drum bun, fără nicio groapă în satul Risipeni, satul de baştină al doamnei Maia Sandu. Anul trecut, guvernarea PDM a investit peste 1,5 milioane de lei pentru repararea a două porţini de drum”, a spus Sergiu Sîrbu, într-o postare video pe Facebook.

Acesta menționează că alte 4 milioane de lei au fost alocate de Guvernul condus de Pavel Filip pentru o stație de epurare și o stație de tratare a apei.

„Noi vom continua astfel de proiecte pentru oamenii din Risipeni. Pentru PDM fiecare localitate este importantă”, a mai dat asigurări Sergiu Sîrbu.

Articole asemănătoare

Back to top button