fbpx

video | „Se plictisește în Moldova, soare, cald, struguri”. Jirinovski a comentat maratonul la -60 de grade Celsius, parcurs de Dmitri Voloshin

Politicianul rus Vladimir Jirinovski a pus în discuție gestul lui Vladimir Voloshin, care a parcurs 50 de km în cel mai rece punct de pe glob pentru o cauză nobilă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Deputatul din Duma Națională a menționat într-un discurs despre moldoveanul care a mers până în Oimiakon pentru a atrage atenția asupra cazului unei fetițe. Jirinovski a vorbit într-o manieră amuzantă despre maratonul lui Dmitri Voloshin, făcându-și griji de starea de sănătate a maratonistului.

„Sportiv din Moldova-Voloshin, în Yakutia („Polul frigului”, Omiakon), la -60 de grade Celsius, aleargă 50 de km în șase ore. Medicii ar trebui să spună ceva în legătură cu asta, probabil și-a răcit tot organismul. La fiecare secundă acesta inspira aer extrem de rece. Urmăriți-l, va muri din cauza hipotermiei, dar sună bine. Toți vorbesc despre asta”, a declarat politicianul.

De asemenea, Jirinovski s-a arătat puțin deranjat de alegerea sportivului de a merge tocmai în Omiakon, încheindu-și discursul pe aceeași notă.

„Se plictisește el în Moldova-soare, cald, struguri. Trebuie să meargă până în Yakutia pentru a îngheța acolo”, a mai adăugat liderul de partid.

Amintim că omul de afaceri Dmitri Voloșin a reușit să parcurgă 50 de kilometri în cel mai rece loc de pe planetă. Fondatorul Simpals a alergat la -60 de grade Celsius pentru a o ajuta pe Eva, o fetiță care suferă de paralizie cerebrală.

Articole asemănătoare

Back to top button