fbpx

video | Scopul halterofilului Marin Robu pentru Jocurile Olimpice: „Este vârful carierei mele”

„Principalul meu scop pentru 2024 este un rezultat frumos la Jocurile Olimpice. Nu o să mă mulțumesc cu locul 8 ca în Tokyo, și nici măcar cu cinci. Aspirația mea este medalia olimpică” Declarația a fost făcută de către halterofilul moldovean Marin Robu, în cadrul emisiunii Tele Matinal de la TVR Moldova.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Robu a fost declarat sportivul anului fiind în top 10 cei mai buni sportivi ai țării. În 2023 a obținut trei medalii la Campionatul European, o medalie de argint la Campionatul Mondial și două medalii de bronz la europene.

Acum, în mijlocul eforturilor intense și antrenamentelor dedicate, halterofilul se pregătește să pășească în arena internațională a Jocurilor Olimpice. Cu o voință de fier și o dedicare de necontestat, acest sportiv de elită își propune să-și îndeplinească visul de a urca pe cea mai înaltă treaptă a podiumului olimpic.

Pentru Marin Robu, participarea la Jocurile Olimpice nu reprezintă doar o competiție, ci o oportunitate de a-și demonstra abilitățile și de a aduce onoare țării noastre.

Recent, în cadrul emisiunii, acesta a vorbit despre planurile sale și despre modul în care se pregătește pentru competiție. „Jocurile Olimpice reprezintă vârful carierei mele, iar eforturile mele sunt concentrate pe a atinge performanțe remarcabile. Antrenamentele sunt intense, iar disciplina și determinarea mea nu au cunoscut limite. Îmi doresc să fac țara mea mândră și să împărtășesc bucuria succesului cu toți cei care m-au susținut în această călătorie.”

Cu sprijinul antrenorilor, familiei și prietenilor, Robu este hotărât să facă istorie în cadrul Jocurilor Olimpice.

Articole asemănătoare

Back to top button