fbpx

video | Rihanna a fost implicată într-un accident. Cum se simte acum celebra artistă?

După ce, acum câteva zile, Rihanna a fost surprinsă cu vânătăi pe față, reprezentantul celebrei cântărețe a anunțat că aceasta a suferit un accident cu scuterul electric.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pe 5 septembrie, transmite elle.ro, TMZ a făcut publice imagini în care putem observa chipul artistei de 32 de ani cu vânătăi. Aceasta se afla într-o mașină și aștepta personalul unui restaurant din Santa Monica, California, să îi aducă mâncarea.

„Rihanna este foarte bine acum, dar s-a răsturnat cu scuterul electric săptămâna trecută și și-a învinețit fruntea și fața. Din fericire, nu au fost răni majore și se reface repede”, a declarat reprezentantul vedetei pentru Entertainment Tonight.

Menționăm că Rihanna își va lansa un documentar extrem de așteptat de fanii ei pe 4 iulie 2021, regizorul fiind Peter Berg: „Este o femeie remarcabilă, care crește în fiecare zi și se extinde către noi afaceri într-un ritm cu care greu reușești să ții pasul”.

Rihanna este o cântăreață, actriță, femeie de afaceri, model, designer vestimentar, textieră și dansatoare din Barbados. Imaginea nou-surprinsă i-a speriat pe fanii acesteia, care și-au adus aminte de experiența urâtă prin care a trecut anterior artista, fiind bătută de fostul ei iubit – cântărețul Chris Brown.

Articole asemănătoare

Back to top button