fbpx

video | Respins de patru ori, un bărbat a vrut să susțină examenul la școala auto… original. Cu ce tehnologii a venit acesta?

Un bărbat din Chișinău și-a încercat norocul pentru a cincea oară, în încercarea de a susține cu brio examenul teoretic la o școală auto. De data aceasta, însă, candidatul a decis să o facă într-un mod mai „original” și mai simplu.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Agenţia Servicii Publice a anunțat că a identificat sâmbătă, 11 ianuarie curent, la Secția Calificare a Conducătorilor Auto (SCCA), o tentativă de fraudare a examenului pentru obținerea permisului de conducere.

În timpul probei teoretice, inspectorul superior, implicat în procesul de supraveghere, a observat comportamentul suspect al unuia dintre examinați care, în cele din urmă, a fost depistat cu un aparat video – audio performant, montat pe corp. Cu ajutorul aparatului, acesta intenţiona să treacă testul computerizat.

La faţa locului au fost chemate organele de poliţie, care au documentat acest caz. Circumstanțele vor fi stabilite, în continuare, de către serviciile competente.

Articole asemănătoare

Back to top button