fbpx

video | Reacția lui Codreanu după ce nu a fost înregistrat în cursa pentru șefia Primăriei: „Vom contesta decizia”

După cum a fost prezentat și în informația primară de ieri, candidatura lui Ruslan Codreanu la funcția de primar al capitalei nu a fost înregistrată. Potrivit CECEM Chișinău, au fost găsite mai multe încălcări la completarea listelor de subscripție.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Mai mult ca atât, din totalul de 10.454 de semnături prezentate, 815 ar fi fost îndeplinite de aceeași persoană. Pe de altă parte, fostul primar interimar spune că în cazul acestor semnături – ieri – nevalidarea lor a fost motivată altfel.

„Indiferent de jocurile unora sau interesele unor partide… eu nu aș fi fost aici dacă nu ar fi fost cei 10.454 de oameni. Noi am primit ieri o notă informativă preliminară, azi am primit altă informație. Eu am fost în fiecare curte de bloc, am vorbit cu oamenii, am fost de la ușă la ușă. Recunoaștem că au fost greșeli, dar asta pentru că oamenii semnau din picioare, în stradă sau fiind grăbiți. Cu siguranță greșeli au fost… 100, 200, hai 300… Dar chiar 1200?

Ieri era un motiv, azi altul – asta și face diferența. Noi am pregătit contestația pentru motivația de ieri și urmează să pregătim și pentru cea de azi. Totul a fost făcut din frică, mai mulți contracandidați au orchestrat asta”, a susținut Codreanu.

Articole asemănătoare

Back to top button