fbpx

video | Pro Moldova a lansat o campanie pentru demiterea lui Igor Dodon. Reacția Președinției

Pro Moldova a lansat o campanie națională pentru demiterea președintelui țării. Îmbrăcați în roșu și cu măști personalizate, deputații au făcut anunțul în cadrul unei conferințe de presă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit lor, semnăturile pentru demiterea lui Igor Dodon vor fi colectate atât fizic, cât și online – prin intermediul unei petiții și a unor corturi care vor fi instalate în curând.

Echipa pro Moldova lansează o campanie națională de colectare de semnături pentru ca Dodon să plece, să eliberăm țara de acest dictator umflat de orgoliu și aroganță. Dodon este vinovat pentru sechestrarea cetățenilor care nu sunt de acord cu politica lui. Dodon este vinovat de minciună și corupție în fața întregii țări. Facem apel la toți cei care nu acceptă teroarea și cumătrismul, corupția și trădarea, să semneze petiția pentru demiterea pretinsului președinte”, a declarat liderul partidului, Andrian Candu.

Mai mult, membrii grupului parlamentar au creat și un site – pleaca.com, unde poate fi semnată petiția online.

Drept urmare, Președinția a venit cu o reacție, oferită pentru tv8.md: „Președinția consideră că astfel de campanii nu sunt altceva decât o încercare disperată a grupurilor oligarhice din Parlament de a prelua din nou țara în captivitate. La fel ca în urmă cu un an, singura lor piedică în a face asta este președintele Igor Dodon, care nu doar că nu are de gând să cedeze acestor șantaje, dar este mai determinat ca oricând să acționeze pentru ca Republica Moldova să nu ajungă din nou în mâinile oligarhilor”.

Articole asemănătoare

Back to top button