fbpx

video | Președintele dezvăluie de ce-i sunt dragi vizitele în teritoriu: „Oamenii mă servesc cu un pahar de vin, cu o plăcintă…”

Igor Dodon consideră că este bine atunci când persoanele publice întreprind vizite în teritoriu și trec pe la casele oamenilor nevoiași, ale bătrânilor și ale familiilor numeroase. Despre aceasta șeful statului a comunicat după ședința de astăzi a conducerii țării, fiind întrebat de ce postează atât de des pe pagina sa de Facebook fotografii din cadrul vizitelor respective. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Eu consider că este bine când o persoană publică merge în sate, se întâlnește cu familii cu mulți copii și cu cupluri longevive. Eu când merg în raioane, dar merg în fiecare săptămână, mi-am pus ca scop să mă opresc în sate și să aflu din timp care este familia cu cei mai mulți copii, care este cuplul cel mai longeviv. Știți ce bucurie au familiile astea când intră pe poarta lor președintele? Eu mă așez cu ei, discut cu ei, mă servesc cu un pahar de vin, cu o plăcintă. E bine sau e rău lucrul ăsta? Eu cred că ar trebui să facă asta toți politicienii”, a comentat Igor Dodon.

Totodată, șeful statului susține că este binevenită publicarea fotografiilor care surprind astfel de vizite în teritoriu, deoarece ar fi „un exemplu și pentru alții”. Președintele a mai adăugat că va continua să se vadă cu oamenii din localități pe întreg parcursul anului curent.

Articole asemănătoare

Back to top button