fbpx

video | Președinta TLDM, despre candidații care trebuie să ajungă în Legislativ: „Vreau ca în Parlament să mă reprezinte oameni onești”

Președinta Organizației de Tineret a Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), Anastasia Cojocari, a distribuit o postare pe Facebook în care menționează cum ar trebui să fie viitorii parlamentari.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Tânăra politiciană s-a arătat indignată de principiul după care se ghidează mulți din clasa politică și îi îndeamnă acum să renunțe la vechile obiceiuri.

„ACUM, cât încă nu-i târziu, unii trebuie să renunțe la principiul „Cine nu-i cu noi, e împotriva poporului”, or’ am văzut că aroganța și îngâmfarea în politică, nu ia dus pe „mulți” la bine”, a scris Anastasia Cojocari. 

În aceeași postare președinta a menționat și descris pe rând ce fel de deputați ar vrea să vadă în Parlamentul Republicii Moldova.

„Eu vreau ca în Parlamentul Republicii Moldova să mă reprezinte oameni onești, care și-au demonstrat în timp corectitudinea, fidelitatea, integritatea și faptul că nu se vând.

Eu vreau ca în Parlamentul Republicii Moldova să mă reprezinte oameni care au trecut prin filtrele vremii, nu desenate, nu trecute prin blat și ghidate interes.

Eu vreau ca în Parlamentul Republicii Moldova să mă reprezinte cei mai buni, cei mai pregătiți și cei mai competenți deputați, și nu cei care au fost selectați după principiul „Rău / Bun, da-i de-a nostru””, a mai adăugat aceasta. 

De asemenea, sub mesajul său, Anastasia Cojocari a mai atașat și un filmuleț în care apare vicepreședintele PLDM, Alexandru Bujorean, criticându-i în versuri pe Andrei Năstase și Maia Sandu.

Articole asemănătoare

Back to top button