fbpx

video | „Piesa mea e demnă de a fi auzită de întreaga Europă”. Anna Odobescu, despre evoluția sa pe scena din Tel Aviv

Anna Odobescu, reprezentanta Republicii Moldova la Eurovision, se pregătește din greu, alături de mai mulți specialiști, pentru evoluția sa de la Tel Aviv.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În cadrul unei conferințe de presă, cântăreața a vorbit despre victoria sa la etapa națională a concursului, spunând că și piesele celorlalți participanți au fost bune, însă ea cu echipa sa au venit în acest an cu un singur scop, să obțină victoria.

Totodată, Anna a menționat că este sigură de talentul său, dar și de cântecul cu care va reprezenta țara noastră la marele eveniment.

„Piesa mea de anul acesta îmi place mai mult decât cea din anul precedent și cred că este demnă de a fi auzită de întreaga Europă. Este o baladă, însă multe țări au abordat acest tip de cântec, de aceea sunt sigură că avem șanse”, a declarat tânăra.

Totodată, la conferință nu a lipsit nici soțul moldovencei care se ocupă de organizarea numărului, a echipei, dar și de căutarea sponsorilor și finanțarea evoluției echipei noastre.

„Întâmpinăm unele piedici pentru că până acum nu avem finanțe, însă săptămâna această va fi dedicată în întregime tratativelor cu unii potențiali sponsori, care ne vor susține la concurs”, a declarat Alexandru Vdovicenco.

Amintim că, în urma finalei naționale, desfășurată pe 2 martie, Anna Odobescu a fost aleasă pentru a reprezenta Republica Moldova la Eurovision Song Contest, în Tel Aviv.

Articole asemănătoare

Back to top button