fbpx

video | Pavel Grigorciuc, reținut pentru 72 de ore. Activistul este acuzat de huliganism și s-a ales cu dosar penal

UPDATE: Pavel Grigorciuc a fost audiat de oamenii legii și, ulterior, reținut pentru 72 de ore. Informația a fost confirmată pentru deschide.md de către Alexei Grosu, șeful Inspectoratului de Poliție Buiucani. Acesta a adăugat că pe numele lui Grigorciuc a fost intentat un proces penal pentru huliganism.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Știrea inițială: Activistul Pavel Grigorciuc, acuzat că l-ar fi agresat pe deputatul Sergiu Sîrbu într-un local din centrul capitalei, a fost transportat la Inspectoratul de Poliție Buiucani.

Acesta a realizat o transmisiune live pe pagina sa de Facebook, prin care solicită administrației localului în care s-a produs incidentul să publice înregistrarea video surprinsă de camerele de supraveghere. Potrivit acestuia, imaginile ar demonstra absența unei încăierări între cei doi.

„După mine a venit poliția. Din câte înțeleg aceasta are legătură că faptul că astăzi deputatul Sergiu Sîrbu a primit o palmă peste obraz”, a spus Grigorciuc în videoul publicat pe pagina sa.

Activistul a susținut, anterior, că a recurs la acest gest după ce ar fi fost insultat de parlamentar.

Amintim că deputatul PD, Sergiu Sîrbu, ar fi fost bătut în această după-amiază într-un local din centrul orașului de către Pavel Grigorciuc, fost membru PCRM, iar la moment se află la Institutul de Medicină Urgentă.

Articole asemănătoare

Back to top button