fbpx

video | Pavel Grigorciuc a fost plasat în arest la domiciliu: „Credeți-mă că este mai bine decât în celulă”

Astăzi a avut loc ședința de judecată în cazul lui Pavel Grigorciuc. În urma acesteia, activistul civic a fost plasat în arest la domiciliu.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La audieri a fost prezent deputatul Sergiu Sârbu (considerat victimă până în acest moment), fostul avocat al lui Grigorciuc, Eduard Rudenco (martor în acest dosar), dar și președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi.

„Vreau să le mulțumesc celor care m-au susținut în aceste trei luni. Guvernarea a utilizat justiția în privința mea. Credeți-mă că arestul la domiciliu este mai bine decât să stai în celulă. Cred că și în privința lui Gheorghe Petic va fi schimbată sentința. Acesă decizie a judecătorului spune că justiția este liberă acum”, a fost prima declarație a activistului după pronunțarea deciziei.

Amintim că Grigorciuc a fost reținut după ce pe numele lui a fost făcută o plângere de către deputatul PDM, Sergiu Sîrbu. Asta vine după ce între cei doi a avut loc o altercație, iar în acest dosar, activistul este cercetat pentru huliganism/agresare fizică. Suspectul riscă o pedeapsă cu cinci ani de închisoare.

Articole asemănătoare

Back to top button