fbpx

video | Participanții la Eurovision și-au aflat ordinea evoluării. Ce număr i-ar putea purta noroc reprezentantei Moldovei?

Cele 35 de țări care vor participa în acesta an la Eurovision au fost aranjate astăzi în ordinea evoluării pe scenă în cele două semifinale, care vor avea loc pe 14 și 16 mai.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Listele au fost create de producătorii emisiunii Host Broadcaster KAN de la televiziunea publică israeliană, care se ocupa de vânzările biletelor și organizarea concursului. Aceștia au întocmit ei înșiși listele, cu scopul ca emisiunea să fie cât mai incitantă.

În acest an, Republica Moldova este reprezentată în concurs de Ana Odobescu cu piesa „Stay”, care va evolua în cea de-a doua semifinală alături de România, Danemarca, Austria, Norvegia ș.a.

Amintim că Eurovision Song Contest 2019 se va desfășura la Tel Aviv, Israel, după ce în anul 2018 trofeul i-a revenit Nettei Barzilai, care a cucerit Europa cu piesa „Toy”.

Citește și:

video | Ana Odobescu a câștigat finala națională a Eurovision Song Contest 2019. Ascultă piesa care va reprezenta Moldova la Tel Aviv

Articole asemănătoare

Back to top button